Over ons

De naam Roodkapje-Invest is afgeleid van ons Zweeds bedrijf Roodkapje Invest AB. In Zweden hebben wij 10 jaar gewoond en gewerkt. 

Roodkapje Invest AB is eigenaar van eigen bouwkavels in Bakvattnet (provincie Jämtland). In 2019 hebben we daar een eerste vakantiewoning geplaatst op een van de beschikbare kavels. In 2020 gaan we minimaal 2 nieuwe vakantiewoningen bouwen maar ondertussen zijn we ook al bezig om vakantiewoningen te bouwen op andere plekken in Zweden.

(www.roodkapje.se)

Als dit alles in Zweden kan, kan dit zeker ook in Nederland. Het grootste verschil tussen Zweden en Nederland is dat er in Zweden veel betaalbare bouwkavels beschikbaar.

In Nederland gaan we dit doen onder ons nieuwe bedrijf Roodkapje Invest. Heeft u zelf bouwgrond (huur of koop) en zoekt u een betaalbare recreatiewoning, Tiny House of chalet dan kunnen wij u wellicht helpen. Vanaf 1 maart 2020 kunnen we ook luxe woningen leveren. 

Daarnaast zouden we ook graag mee willen denken in grotere projecten zoals opzetten van een nieuw Tiny House omgeving, campings en/of vakantieparken die willen bouwen/vervangen.